Muurtekening

Laat uw muurtekening op maat maken door Kaarten Maarten. Een ambachtelijk gemaakte muurtekening in uw restaurant, caf├ę, kantoor of winkel trekt de aandacht van klanten. Bovendien zult u veel positieve reacties ontvangen. Illustraties in zwart wit of kleur in combinatie met teksten maakt het uniek en onderscheidend. Kaarten Maarten bekijkt uw wensen en vertaald dit zodat het helemaal past in het interieur.

muurtekening__laten_maken_doppio_espresso_vlijmen_kaartenmaarten muurtekening__laten_maken_mburger_vlijmen_kaartenmaarten muurtekening__laten_maken_wapen_van_kaatsheuvel_kaartenmaarten

 

Muurtekening bij u thuis

Hoe gezellig is het om een krijtbord tekening thuis op de muur te hebben. In de keuken bijvoorbeeld je favoriete Italiaanse gerecht geïllustreerd of op de slaapkamer je lievelings-quote, u bepaalt zelf de kleur, formaat en stijl. Bij Kaarten Maarten is veel mogelijk.

muurtekening__laten_maken_food_kaartenmaarten_denbosch_krijtbordtekenaar

Offerte muurtekening

Na het invullen van het contact formulier neem ik contact met je op. Telefonisch bespreken we onder andere wat je wensen zijn. Zoals het soort ondergrond waar op getekend dient te worden en of je een illustratie wilt hebben of alleen tekst wilt hebben. Of een combinatie hiervan. Tenslotte geef ik je een indicatie van de kosten.

muurtekening__laten_maken_we_know_burgers_veldhoven_krijtbordtekenaar_kaartenmaarten muurtekening__laten_maken_kaartenmaarten_smaeck!_oisterwijk muurtekening_kaartenmaarten

 

Ontwerp

Na ons gesprek ga ik starten met het ontwerp van jouw project. Dit ontwerp leg ik bij je voor en jij geeft aan wat goed is of wat nog beter kan.

Uitvoering

Als laatste ga ik, na akkoord, het ontwerp verder uitwerken en maken we een afspraak om in een dag(deel) de muurtekening op locatie te maken.

 

Contact

WhatsApp chat
Call Now Button