Muurtekening

Laat krijtbordtekenaar Kaarten Maarten een uniek op maat gemaakte muurtekening voor je creëren. Een ambachtelijk vervaardigde muurschildering in jouw restaurant, café, kantoor of winkel zal de aandacht van klanten trekken en leiden tot talloze positieve reacties. Of het nu in zwart-wit is of vol levendige kleuren, gecombineerd met pakkende muurteksten, deze unieke muur kunst voegen een onderscheidend element toe aan uw interieur. Kaarten Maarten begrijpt wensen en weet deze te vertalen, zodat de muurschildering naadloos in jouw ruimte past.

muurtekening__laten_maken_ube_leiden_kaartenmaarten muurtekening__laten_maken_ube_leiden_kaartenmaarten

Muurtekening bij u thuis

Maar ook thuis kunt je genieten van de gezelligheid van een op maat gemaakte krijttekening op de muur. Denk aan een illustratie van jouw favoriete Italiaanse gerecht in de keuken, of een inspirerend muur tekst in de slaapkamer. Bij Kaarten Maarten heb je volledige zeggenschap over de kleur, het formaat en de stijl van de muurtekening, zodat deze perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

             muurtekening__laten_maken_food_kaartenmaarten_denbosch_krijtbordtekenaar

Offerte muurtekening

Hoe kun je een offerte voor een muurtekening aanvragen? Heel eenvoudig. Vul mijn contactformulier in en ik zal snel contact met je opnemen. Tijdens ons telefoongesprek bespreken we specifieke wensen, zoals het type ondergrond waarop de tekening moet worden aangebracht, of dat je een illustratie of alleen tekst wilt, en of een combinatie van beide gewenst is. Na deze bespreking zal ik je een indicatie van de kosten geven, zodat er  een duidelijk beeld ontstaat van het financiële plaatje.

muurtekening__laten_maken_ijscafe_waterwolf_nijmegen_kaartenmaarten    muurtekening__laten_maken_de_beddenwinkel_kaartenmaarten

Ontwerp

Zodra de offerte is geaccepteerd, ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw project. Je hebt inspraak in dit proces, zodat het ontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet. We zullen samen bepalen wat goed is en wat nog verbeterd kan worden.

muurtekening__laten_maken_grandcafewinston_hoorn_kaartenmaarten

Uitvoering

Ten slotte, nadat je tevreden bent met het ontwerp, zullen we een afspraak maken voor de uitvoering van de muurtekening op locatie. Dit kan in slechts een dag(deel) gerealiseerd worden. De muurtekening zal niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten in jouw ruimte. Kies voor Kaarten Maarten en geef uw omgeving een unieke en persoonlijke uitstraling met op maat gemaakte muurtekeningen.

muurtekening__laten_maken_stiften_kaartenmaarten

Contact

WhatsApp chat
Call Now Button