Muurtekening

Laat uw muurtekening op maat maken door Kaarten Maarten. Een ambachtelijk gemaakte muurtekening in uw restaurant, caf├ę, kantoor of winkel trekt de aandacht van klanten. Tevens zult u veel positieve reacties ontvangen. Illustraties in zwart wit of kleur in combinatie met handlettering maakt het uniek en onderscheidend. Kaarten Maarten bekijkt uw wensen en vertaald dit zodat het helemaal past in het interieur.

muurtekening krijtbord tekenaar muurtekening_mburger_vlijmen_kaartenmaarten krijtbord_tekening_kaartenmaarten_mades_warung_amsterdam

Muurtekening bij u thuis

Hoe gezellig is het om een krijtbord tekening thuis op de muur te hebben. In de keuken bijvoorbeeld je favoriete Italiaanse gerecht geïllustreerd of op de slaapkamer je lievelings-quote, u bepaalt zelf de kleur, formaat en stijl. Bij Kaarten Maarten is veel mogelijk.

muurtekening_food_kaartenmaarten_denbosch_krijtbordtekenaar muurtekening_keuken_kaartenmaarten_krijtbordtekenaar_vlijmen

Offerte muurtekening

Na het invullen van het contact formulier neem ik contact met je op. Telefonisch bespreken we onder andere wat je wensen zijn. Zoals het soort ondergrond waar op getekend dient te worden en of je een illustratie wilt hebben of alleen handlettering wilt hebben. Of een combinatie hiervan. Tenslotte geef ik je een indicatie van de kosten.

muurtekening_we_know_burgers_veldhoven_krijtbordtekenaar_kaartenmaarten muurtekening_kaartenmaarten_smaeck!_oisterwijk

 

Ontwerp

Aan de hand van ons gesprek ga ik een ontwerp maken van jouw project. Ter illustratie leg ik deze bij je voor en jij geeft aan wat goed is of wat nog beter kan.

Uitvoering

Als laatste ga ik na akkoord het ontwerp verder uitwerken en maken we een afspraak om in een dag(deel) de muurtekening op locatie te maken.

 

Contact