Krijtbord Kopen

Een krijtbord kopen en laten beschrijven door krijtbordtekenaar Kaarten Maarten. Een goed verzorgd bord geeft aan dat je overal aandacht voor hebt vanaf de straat tot in je winkel of restaurant. In een split-second zal je klant beslissen of deze je zaak zal betreden of niet.

Laat de krijtborden creatief beschrijven en illustreren door Kaarten Maarten en je ontvangt ook nog eens een scherpe prijs op de aanschaf van je krijtbord. Naast het kopen van borden is het ook mogelijk om deze te leasen, waardoor je altijd een goed onderhouden bord voor de deur hebt staan. Vaak wordt voor deze optie gekozen in combinatie met het vijf jaargetijden krijtbordtekening abonnement.

krijtbord-kopen_ilgusto_best_kaartenmaarten

We kunnen alle krijtborden van Goodstore leveren zij zijn de nummer 1 als het gaat om krijtborden, stoepborden, ook wel stoepkrijtborden genoemd. 

krijtbord_kopen_kaartenmaarten   krijtbord_kopen_stormbestendig_kaartenmaarten

Stoepbord ChalkPro blank steigerhout 80×105 cm

Het perfecte stormbestendige krijtstoepbord in blank steigerhout voor uw winkel of horeca gelegenheid! Dit handgemaakt steigerhouten krijtstoepbord is verrijdbaar en voorzien van een watertank en dankzij de oersterke veerconstructie stormbestendig. Deze stoere krachtpatser is leverbaar in de kleuren steigerhout wit, blank, grijs, bruin of zwart en is in Nederland vervaardigd.

 

WhatsApp chat
Call Now Button