Krijtbord tekening

Krijtbord tekening: Geen tweede kans voor een eerste indruk

Het eerste wat de aandacht zal trekken bij klanten zijn een krijtbord tekening of een mooie etalage. Aangezien een goed verzorgt en uitziend buiten krijtbord of beschreven etalageraam bepalend is voor de sfeer. Klanten oordelen snel of ze vervolgens plaats zullen nemen op je terras of je winkel zullen betreden. Namelijk al vaak binnen 30 seconden. 

Mijn specialiteit is het maken van krijtbord tekeningen op diverse ondergronden. Zo maak ik als krijtbordtekenaar prachtige stoepborden, raamtekeningen, muurtekeningen. Maar ook mooie tekeningen en lettering op voorwerpen met een unieke betekenis.

krijtbord tekening hoppies champignons in ammerzoden krijtbord tekening met ijsjes, koffie, shakes en broodjes in nijmegen krijtbord met de quote sowing the seeds of love

Werkwijze

Op creatieve wijze bedenken we samen wat het beste past bij de sfeer van je bedrijf. Of het krijtbord buiten of binnen komt te staan. Wil je tekeningen of alleen handlettering of een combinatie van beiden. Traditioneel in zwart wit of sprekend In kleur.

Vijf jaargetijden krijtbord tekening abonnement

Naast een eenmalige opdracht voor het illustreren van krijtborden is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Een voorbeeld is “Het vijf jaargetijden abonnement” dit wil zeggen dat je vijf keer per jaar een bord krijgt naar keuze. Je kunt kiezen voor de seizoenen zoals winter, lente, zomer of herfst. Maar ook voor thema’s als sinterklaas, kerst, carnaval of Halloween. Wil je het algemener houden dan is dat uiteraard geen enkel probleem.  

krijtbord tekening broodje doner steigerhouten bord met de tekst welkom wij zijn open  krijtstoepbord tekening welkom met amerikaanse pick up

Contact?

T: 06 – 4094 3428
M: info@kaartenmaarten.nl
KvK: 68182023

 
<[trustindex data-widget-id=303045e6792b8108ce593407fa]>

WhatsApp chat
Call Now Button