Krijtbord tekening

Krijtbord tekening: Geen tweede kans voor een eerste indruk

Het eerste wat de aandacht zal trekken bij klanten zijn een krijtbord tekening of de een mooie etalage. Aangezien een goed verzorgt en uitziend krijtbord of beschreven etalageraam bepalend is voor de sfeer. Klanten oordelen snel of ze vervolgens plaats zullen nemen op je terras of je winkel zullen betreden. Namelijk al vaak binnen 30 seconden. 

Mijn specialiteit is het maken van krijtbord tekeningen op diverse ondergronden. Zo maak ik als krijtbordtekenaar prachtige stoepborden, raamtekeningen, muurtekeningen. Maar ook mooie tekeningen en lettering op voorwerpen met een unieke betekenis.

krijtbord_tekening_kaartenmaarten krijtbord_tekening_kaartenmaarten krijtbord_tekening_kaartenmaarten

Werkwijze

Op creatieve wijze bedenken we samen wat het beste past bij de sfeer van je bedrijf. Krijtbord tekening of alleen handlettering of een combinatie van beiden. Traditioneel in zwart wit of sprekend In kleur.

Vijf jaargetijden abonnement

Naast een eenmalige opdracht voor een krijtbord tekening is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Een voorbeeld is “Het vijf jaargetijden abonnement” dit wil zeggen dat je vijf keer per jaar een bord krijgt naar keuze. Je kunt kiezen voor de seizoenen zoals winter, lente, zomer of herfst. Maar ook voor thema’s als sinterklaas, kerst, carnaval of Halloween. Wil je het algemener houden dan is dat uiteraard geen enkel probleem.  

krijtbord tekening lokanta waalwijkkrijtbord tekening zomer 2020 tabaksspeciaalzaak paymans oisterwijk krijtbord tekening doppio espresso den bosch krijtbord_tekening_kaartenmaarten

Contact?

T: 06 – 4094 3428
M: info@kaartenmaarten.nl
KvK: 68182023