Krijtbord tekening

Krijtbord tekening: Geen tweede kans voor een eerste indruk

Het eerste wat de aandacht zal trekken bij klanten zijn een krijtbord tekening of een mooie etalage. Aangezien een goed verzorgt en uitziend buiten krijtbord of beschreven etalageraam bepalend is voor de sfeer. Klanten oordelen snel of ze vervolgens plaats zullen nemen op je terras of je winkel zullen betreden. Namelijk al vaak binnen 30 seconden. krijtbord tekening pannekoekenbakker maarsenbroek kaarten maarten

Mijn specialiteit is het maken van krijtbord tekeningen op diverse ondergronden. Zo maak ik als krijtbordtekenaar prachtige stoepborden, raamtekeningen, muurtekeningen. Maar ook mooie tekeningen en lettering op voorwerpen met een unieke betekenis.

krijtbord tekening ijssalon waterwolf kaarten maarten

Werkwijze

Op creatieve wijze gaan we bedenken wat het beste past bij de sfeer van je bedrijf. Of het krijtbord buiten of binnen komt te staan. Wil je tekeningen of alleen handlettering of een combinatie van beiden. Traditioneel in zwart wit of sprekend In kleur. Je hebt inspraak in dit proces, zodat het ontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Vijf jaargetijden krijtbord tekening abonnement

Naast een eenmalige opdracht voor het illustreren van krijtborden is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Een voorbeeld is “Het vijf jaargetijden abonnement” dit wil zeggen dat je vijf keer per jaar een bord krijgt naar keuze. Je kunt kiezen voor de seizoenen zoals winter, lente, zomer of herfst. Maar ook voor thema’s als sinterklaas, kerst, carnaval of Halloween. Wil je het algemener houden dan is dat uiteraard geen enkel probleem.  

krijtbord spring konijn kaarten maarten krijtbord tekening summer vibe kaarten maarten krijtbord tekening herfst kaarten maarten tekening gourmet feestmaand kaarten maarten tekening winter schaatsen kaarten maarten

Contact?

T: 06 – 4094 3428
M: info@kaartenmaarten.nl
KvK: 68182023

<[trustindex data-widget-id=303045e6792b8108ce593407fa]>

WhatsApp chat
Call Now Button