Over

Over Kaarten Maarten

Krijtbord tekenaar Maarten van den Eijnde is geboren en woonachtig in het Brabantse Drunen tussen Den Bosch en Tilburg vlakbij Waalwijk. Sinds zijn middelbare schooltijd is hij gefascineerd door letters. Het begon met tekeningen en teksten maken op de boekentas en gitaarkoffer met Edding stiften. Later reclame schrijven bij diverse winkels, Beter Bed en bouwmarkten.

Wat biedt Kaarten Maarten?

Kaarten Maarten staat voor doelgerichte,¬†creatieve en humorvolle ontwerpen. Deze zijn te vinden op krijtborden, ramen en muren. Bij Kaarten Maarten is van alles mogelijk. Zo hangen er in opdracht van verschillende winkels en restaurants krijtborden boven buffetten, krijtborden op terrassen, muurtekeningen en etalageramen. Voor een aantal opdrachtgevers schrijf ik “traditionele” handgeschreven prijskaarten. Ook geboorteramen,¬†muur- en ingelijste tekeningen met spreuken voor particulieren met een unieke betekenis.

Ook voor opmaak van uw drukwerk!

Vanaf nu is het ook mogelijk om (klein) Dtp werk te laten ontwerpen en drukken. Denk aan ansichtkaarten, advertenties, posters, flyers en folders.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van jouw project te bespreken.

Contact:

Kaarten Maarten

M: info@kaartenmaarten.nl
T: 06 – 40 943 428

KvK: 68182023

 

WhatsApp chat
Call Now Button